SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk fő tevékenysége az ipari épületek kivitelezése, melyet jellemzően a kiszolgáló út- és közműhálózat fejlesztése egészít ki. Az új létesítmények „zöldmezős” telepítése és a meglévő telephelyek fejlesztése egyaránt speciális szakértelmet követel meg, amit a megrendelő üzemi elvárásai formálnak még egyedibbé. A Bernecker Kft. a változó léptékű beruházásokat alapos műszaki tervezés és előkészítés mellett valósítja meg. Ehhez járul hozzá a tervezői kapacitásunk, amely partnereink és beszállítóink magas szaktudásával és a csarnoképítésre specializálódott fizikai létszámunkkal áll a beruházók rendelkezésére. Profilunkba tartoznak az általános fűtött- vagy fűtettlen- , ill. mélyhűtő csarnokok, magasraktárak, logisztikai vagy élelmiszeripari létesítmények kivitelezése.
Az irodák egyszerre tükrözik tulajdonosuk arculatát és szolgálják ki az ott dolgozók mindennapi munkáját. Így az építésük során a felhasznált anyagok és technológiák naprakész alkalmazása éppen olyan fontos, mint a használóik számára kialakított enteriőr és a munkához nélkülözhetetlen funkciók praktikus és igényes megvalósítása. Egyedi belsőépítészeti és rendhagyó mérnöki megoldásainkkal állunk megrendelőink rendelkezésére, hogy az elkészült épület mind esztétikai, mind használati szempontból a legteljesebb mértékben tükrözze elképzelésüket.
A középületek látogatottságukat és forgalmukat tekintve kiemelt épületek. Kivitelezésük során a tartós használat és a minőség kiemelt fontosságú. Egyes épületek egyedi üzemeltetési-, biztonsági- vagy közlekedési rendszerrel vannak ellátva. Az épületek életük során többször kerülnek átalakításra, vagy a kor elvárásainak megfelelő felújításra. A Bernecker Kft. ezen szempontok szerint vállalkozik új és meglévő középületek korszerű kivitelezésére.
Ipari és mezőgazdasági telephelyekkel rendelkező partnereinket évek óta szolgáljuk ki a versenyképességüket és hatékonyságukat növelő kisebb beruházásaik, innovatív fejlesztéseik kapcsán. Építészeti és szakági tervezéssel járulunk hozzá a leggazdaságosabb megoldásokhoz, míg a kivitelezés során teljes körű és gyors megvalósítással segítjük a termelés alatt végzett átalakításokat, bővítéseket, javításokat.
Az igényes lakóház különleges atmoszférát teremt külső és belső kialakításával. Az általa lehatárolt terek kényelmet és praktikumot ötvöznek egy helyen, miközben az őket kiszolgáló funkciók gyakran elrejtve működtetik azt a legkorszerűbb és leggazdaságosabb módon. Cégünk sok éves tapasztalattal hangolja össze ezen elvárásokat az általunk megvalósított épületekben. Rugalmas és megrendelő orientált kivitelezés mellett építünk társasházakat, újítunk fel bérházakat és valósítunk meg villákat.
A Bernecker Kft. már alapításakor célul tűzte ki, hogy a magasépítés és generál kivitelezés teljes vertikumát legyen képes ellátni önállóan. Mindez nem valósulhat meg a folyton változó igények és a kivitelezés során felmerült műszaki feladatok tervezői szintű kezelése nélkül. Akár beruházás előkészítéséről, akár kész tervek megvalósításáról legyen szó, cégünk a szakszerűi és hatékony munkát a rugalmasság megtartása mellett kezdetektől saját tervező mérnökeinek tudására alapozza. A kivitelezői és gyakorlati tapasztalatunk mellett fontosnak tartjuk szakági kivitelezőink tudását, valamint saját tűzvédelmi szakértőnk közreműködését a beruházások során.