Corvin Udvar - 94 lakásos társasház

Project info

Kategória Lakóházak
Volumen -
Megvalósulás 2017.
Alapterület - m2

Rövid ismertető

A Corvin Udvar Kft. a Budapest, VIII. kerület Práter utca 6-8. szám alatt 94 lakásos társasházat épít. A projekt megvalósításával egy igényes lakókörnyezet kialakítását tüzte ki célul, mely jól illesztkedik a kerület folyamatos rehabilitációs fejlesztéseinek sorába. 

Az projekt részeként kétszintes mélygarázs, fákkal telepített belső udvar és földszinti szolgáltatói zóna kerül kiépítésre.

Megrendelő

Feladatok

-Generál kivitelezés

Vélemény

Orbán Péter
Tulajdonos
Projektcégünk, a Corvin Udvar Kft. célul tűzte ki, hogy a gazdasági válság során megállt Práter utcai projekt folytatásával és befejezésével egy olyan tapasztalt építőipari szereplőt bízzon meg, aki alkalmas felmérni és jó minőségben megvalósítani minden ezzel járó feladatot. A Bernecker Kft. a tender során tanusított aktív részvételével és az árajánlat kidolgozottságával bizonyította számunkra, hogy alkalmas a 94 lakásos társasházunk komplett kivitelezésére.
A megvalósítás során tapasztalt szakági kivitelezőket vonultatott fel. A vevői egyeztetések során jelentős terhet vett le vállunkról. Az ebből fakadó változásokat ütemesen és korrekt módon kezelte.
Mind határidő, mind minőség szempontjából megfelelt elvárásainknak, ezért későbbi beruházásaink során is számítunk a kapacitására.


2017. január


Tekintse meg referenciáinkat.